Selecteer een pagina

Bestellen & verzenden

Levering & levertijd

Alle pakketten worden vanuit Nederland verstuurd. Ik post 1 x in de week dus de levertijd kan een week duren. Mocht je een bestelling eerder willen ontvangen laat het me weten, dan kan ik kijken of ik iets kan regelen. Binnen Europa meestal tussen 1 tot 4 weken en buiten Europa 2 tot 5 weken. Wanneer je bestelling niet goed geleverd wordt, neem dan contact met mij op. In overleg kijken we naar een passende oplossing. Alle bestellingen worden geleverd door PostNL. De verzendkosten worden voor het afrekenen aan het totaalbedrag toegevoegd.

Annuleren & ruilen

Helaas, je mag je bestelling niet ruilen na aankoop. Mocht je echt niet tevreden zijn of is de inhoud van het pakket beschadigd laat het mij weten. Ik zal er alles aan doen om jou als tevreden klant te houden. Dit kan dmv een voucher of een kortingsbon. Wanneer het pakket nog niet verzonden is, kun je je bestelling annuleren en het betaalde bedrag teruggestort krijgen. Neem contact met mij op wanneer je je bestelling wilt annuleren, of wanneer je aanpassingen wilt doen in je geplaatste bestelling.