Kerstin is in 1974 in Eindhoven geboren nadat haar Oostenrijkse ouders naar Nederland emigreerden. Ze studeerde Illustratieve vormgeving aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost te Breda en keerde daarna terug naar Eindhoven waar ze nu woont en werkt.

Naast haar werk als art-redacteur/vormgever bij het Eindhovens Dagblad is ze altijd op zoek naar mooie, interessante projecten en maakt ze prentenboeken. Met haar kinderboeken wil ze kinderen stimuleren goed te kijken en hun fantasie te gebruiken. Zo kunnen ze naast haar verhaal ook hun eigen verhaaltjes ontdekken.

gepubliceerde prentenboeken:

Op zoek in de wereld //ISBN  9789044831313 / uitgeverij Clavis 2017 vertaald in het Italiaans en Complex Chinese

Eva en haar broertje Tim lezen een boek en reizen zo de hele wereld over! Waar ze ook terechtkomen, Tim vindt altijd wel een plekje om zich te verstoppen. (In elke tekening kun je Tims beer, een sleutel en een blauwe vogel vinden. Kun jij ze vinden?) Een zoekboek vol details, om uren in te verdwalen. Voor wereldreizigers en spoorzoekers vanaf 5 jaar.
Zoek je mee?

ZOO kan het ook // ISBN 9789044828023 / uitgeverij Clavis 2016 / vertaald in het Italiaans en Complex Chinese. 

De dierentuindieren gaan iedereen eens flink voor de gek houden. Verkleedpartijtje! Het nijlpaard wordt een neushoorn, de beren vermommen zich als vissen en de olifanten worden stokstaartjes. Als dat maar goed gaat…Een kleurrijk en grappig prentenboek over lekker gek doen. Voor oplettende en ondeugende kinderen en aapjes vanaf 5 jaar. (illustraties Kerstin Zabransky / tekst Pimm van Hest)

Een jaar voorbij  // ISBN 9789044822526 / uitgeverij Clavis 2014 / vertaald in het Italiaans en Simplified- en Complex Chinese.

‘Bekijk steeds dezelfde plaats in de natuur, met een huis en een tuin. Wel twaalf keer achter elkaar. Een plaat voor elke maand van het jaar. In dit kijkboek zie je de seizoenen voorbijkomen en volg je de bewoners, zowel de mensen als de dieren. Voor nieuwsgierige kinderen vanaf 4 jaar.

Van wie is die staart? // ISBN 9789044818413 / uitgeverij Clavis 2013 / is vertaald in het Italiaans,
Koreaans, Simplified Chinese en Complex Chinese.

Aan een mooie boom in de wildernis groeien prachtige vruchten. Er hangt vandaag een heel bijzondere oranje vrucht aan de boom. Die willen de dieren wel eten, maar de vrucht valt, vliegt, botst en de dieren moeten erachteraan. Wie is het dier met die bijzondere staart die je op elke pagina weer ziet? Vele grote en kleine verhalen komen samen in dit zoekboek.

hoi-hoi wat fijn //ISBN 9789056476205 / uitgeverij Mercis 2015

Deze bijzondere bundel is samengesteld door kinderboekspecialist Lia Reedijk ter ere van Nijntjes zestigste verjaardag. Naast 4 prenten uit Een jaar voorbij is er werk te zien van o.a.: Dick Bruna, Eric Carle, Charlotte Dematons, Suzanne Diederen, Annemarie van Haeringen, Hans en Monique Hagen, Jan Jutte, Sieb Posthuma, Floor Rieder, Annet Schaap, Tom Schamp, Annie M.G. Schmidt, Ron Schröder, Maurice Sendak, Thé Tjong-Khing, Leo Timmers, Marit Törnqvist, Tomi Ungerer, Max Velthuijs, Fiep Westendorp, Sylvia Weve en velen meer.